FJALË

Fjalor Shqip

Besëtar

I m.sh.vjet. - Ai që hynte si ndërmjetës në mes të dy palëve në gjak për të ndërprerë hakmarrjen për një kohë të caktuar. Hyri besëtar.

II mb.vjet. -

  1. Besnik. Burrë (luftëtar) besëtar. Grua besëtare. Roje besëtare.
  2. Besimtar.
  3. Përd. em. sipas kuptimeve të mbiemrit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →