FJALË

Fjalor Shqip

BESAR mb. edhe si em.

  1. Që e mban fjalën e dhënë, i besës.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →