FJALË

Fjalor Shqip

Besa pj.bised. - Përdoret si fjalë e ndërmjetme, me kuptimin «me të vërtetë, të them të drejtën». Besa, mirë e ke qëlluar. Besa çupë si ajo nuk gjen. Besa, punët s`po na venë keq.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →