FJALË

Fjalor Shqip

Besuar mb. -

  1. gëzon besimin e plotë të dikujt; që është besnik. Njeri i besuar. Mik i besuar. Roje e besuar. Shtëpi e besuar.
  2. si em. ~, ~I (i) m. sh. ~, ~IT (të). Ai që gëzon besimin e plotë të dikujt; besnik. Të besuarit e tij.
  3. si em. ~, ~I (i) m. sh. ~, ~IT (të) vjet. Ai që ngarkohej nga dikush të kryente veprime në emër të këtij me fuqi të plota, ai që vepronte sipas porosive të dikujt.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →