FJALË

Fjalor Shqip

DETYRIMISHT ndajf. libr.

Me detyrim, në mënyrë të detyrueshme; medoemos, patjetër. Duhet ndjekur (kryer) detyrimisht.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →