FJALË

Fjalor Shqip

DEVEDISH mb.

Që i ka kokrrat të mëdha, kokërrmadh. Shegë devedishe shegë kokërrmadhe dhe shumë e ëmbël. Grurë devedish grurë kokërrmadh që jep miell shumë të bardhë, çaparoz.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →