FJALË

Fjalor Shqip

DEVOTSHMËRI f. libr.

Të qenët i devotshëm, vetia e atij që është i devotshëm; devocion. Devotshmëria e komunistit. Devotshmëri e lartë. Devotshmëri proletare (komuniste). Punon (shërben) me devotshmëri.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →