FJALË

Fjalor Shqip

DIALEKTOR mb.

Që ka të bëjë me dialektin a me dialektet, i dialektit a i dialekteve; që është veçori e dialektit a e dialekteve. Shprehje (fjalë) dialektore. Veçori (dukuri) dialektore. Fjalor dialektor. Shqiptim dialektor. Baza dialektore e gjuhës letrare.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →