FJALË

Fjalor Shqip

FJALËKEQ mb.

Që e ka zakon të flasë keq për të tjerët; që flet keq për dikë; shtiekeq; kund. fjalëmirë.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →