FJALË

Fjalor Shqip

FJALËTOR m. etnogr.

1. Ai që lajmëron miqtë e të afërmit për një dasmë a për një vdekje, lajmëtar; lajmës. Shkoi fjalëtori.

2. Ai që hynte si ndërmjetës midis dy palëve për pajtimin e gjaqeve; pleqnar.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →