FJALË

Fjalor Shqip

GABARDINË f.

  1. Stof i leshtë e i hollë me ind të tërthortë. Kostum prej gabardine.
  2. Pallto e lehtë prej këtij stofi. Gabardinë e re (e vjetër). Vesh (zhvesh) gabardinën.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →