FJALË

Fjalor Shqip

HASJAN

  • Banor vendas nga Rrethi i Hasit ose ai që e ka prejardhjen nga Hasi.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →