FJALË

Fjalor Shqip

KABËZ f. sh

  • Pjesa metalike e sheshtë në njërën anë të hostenit, që shërben për të pastruar plorin. Pastroj me kabëz.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →