FJALË

Fjalor Shqip

ORGANIZATIVISHT ndajf. libr.

  • Nga ana organizative, nga pikëpamja organizative. Është forcuar organizativisht.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →