FJALË

Fjalor Shqip

PETËSHORE f.

  • Kulaç i drunjtë i zbukuruar përsipër me lule e me petë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →