FJALË

Fjalor Shqip

PETAVËR f.

  • Dërrasë e hollë, e gjatë dhe e ngushtë që përdoret zakonisht për të mbuluar çatinë e shtëpisë nën tjegullat, hartosë. Petavra për çati. I hodhi (i vuri) petavrat çatisë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →