FJALË

Fjalor Shqip

PETULLICË f.

  • 1. Enë e sheshtë dhe e cekët si tigan, që përdoret për të pjekur petë dhe për të skuqur petulla.
  • 2. Bukë misri e hollë.
  • 3. përd. mb. Që është si petull, petullak. Enë petullicë. Bukë petullicë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →