FJALË

Fjalor Shqip

POTINA f. vet. krahin.

Këpucë me qafa. Potina me gëzof. Një palë potina. Mbathi potinat.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →