FJALË

Fjalor Shqip

PUNGË krahin.

1. Qese e vogël, zakonisht prej cope. Punga e duhanit.

2. Jastëk i vogël për të ngulur gjilpërat.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →