FJALË

Fjalor Shqip

SHAPAKOT mb.

  • 1. Torollak; hutaq, matuf.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →