FJALË

Fjalor Shqip

SHAPOJ kal.

  1. E lyej dhe e fërkoj diçka për ta zbukuruar ose për t'i dhënë shkëlqim.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →