FJALË

Fjalor Shqip

SHARKË I f.

  • 1. Petk i sipërm grash, i leshtë, i qepur gjerë e me kinda dhe pa mëngë ose me mëngë që nuk vishen.
  • 2. Xhokë e gjatë.

SHARKË II f.

  • 1. Dele sharane.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Dele sharkë.