FJALË

Fjalor Shqip

TEKLIF m. bised.

  1. Druajtje e ngurrim për diçka; kujdes a shqetësim i veçantë në diçka. Njeri pa teklif. Sillet (ha, pi, rri, flet) pa teklif. S'ka teklif. Vjen te ne pa teklif.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →