FJALË

Fjalor Shqip

TEKNIKE f.

  • 1. Fem. e TEKNIK, ~U. Teknike e mesme. Teknike gjeologe. Teknike miniere. Teknikja e ndërtimit (e punimeve, e duhanit).
  • 2. vjet. Shkollë teknike.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →