FJALË

Fjalor Shqip

TEKSA lidh.

  • 1. Sapo, posa. E njoha teksa e pashë. E kuptoi teksa ia tha.
  • 2. Kur. Teksa po hante, e njoftuan të nisej.
  • 3. Ndërsa. Teksa të tjerët punonin, ai flinte. Vëllai i madh është minator, teksa i vogli agronom.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →