FJALË

Fjalor Shqip

THARTOSH mb.

  • Që vjen, si i thartë; i athët. Shegë thartoshe.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →