FJALË

Fjalor Shqip

THARTORE I f. bot.

  • Lëpjetë mali, uthullaç; uthullishte, uthullnike, lëpjetë lepuri.

THARTORE II f.

  • Hirrë e thartuar me farë kosi.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →