FJALË

Fjalor Shqip

THUATH m. mjek.

  • 1. Sëmundje që shfaqet me një puçër të qelbëzuar anës thonjve te njeriu a në mes të thundrave te kafshët, zgjonjëz.
  • 2. Sëmundje e syrit, që e vesh atë, e skuq ose i lë një njollë të kuqe, lulëz, zgjuath.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →