FJALË

Fjalor Shqip

TRUNGOJ kal.

  • I pres degët një druri, duke i lënë vetëm trungun; cungoj. Trungoi lisin.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →