FJALË

Fjalor Shqip

TRUPAK m.

  • 1. Kërcu druri i prerë për zjarr; trup i vogël. E bëri lisin trupakë. Vuri një trupak në zjarr.
  • 2. përd. mb. I ngjeshur, i rrasët; i trashur, (zakonisht për gjëra të qullëta). Ishte bërë trupak dheu (balta). U bë trupak gjella.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →