FJALË

Fjalor Shqip

TRUPAZI f. mjek.

  • Sëmundje që shfaqet me grumbullimin e lëngjeve në një zgavër të trupit, veçanërisht në bark. I sëmurë me trupazi. Vdiq nga trupazia.

TRUPAZI ndajf.

  • Trup me trup (kur rroken, kapen a përleshen dy veta njeri me tjetrin). U kapën trupazi.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →