FJALË

Fjalor Shqip

XHENIO f. usht.

  • Trupa ushtarake, që merren me ndërtimet për mbrojtje e për sulm, me shkatërrimin e pengesave, me minimet etj.; specialitet në ushtri që përfshin këto detyra. Arma e xhenios. Ushtar (oficer) i xhenios. Repart xhenioje. Teknika e xhenios. Shërben në xhenio.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →