FJALË

Fjalor Shqip

Xhevap m.sh.vjet. - Përgjigje. I solli xhevap. Priste xhevap. I dha xhevap iu përgjigj. E ndau xhevapin iu përgjigj po ose jo. Është i xhevapit ta jep përgjigjen aty për aty, shpejt.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →