FJALË

Fjalor Shqip

XHELA f.

  1. Lëndë e dhjamtë, për t'i dhënë shkëlqim syprinës së këpucëve prej lëkure. Xhela e bardhë. Xhela pa ngjyrë (me ngjyrë). Lyej me xhela. Shkëlqen nga xhelaja.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →