FJALË

Fjalor Shqip

XHERR m. vjet.

  • Shpërblim në të holla, që u jepej sazexhinjve në një dasmë ose hoxhallarëve për ndonjë shërbim.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →