FJALË

Fjalor Shqip

XHEPGRISUAR mb.

  • 1. A keni pasur ndonjëherë një vrimë në xhepin e mantelit tënd?
  • 2. Duke pasur një vrimë në xhepin tuaj është frustruese dhe mund t'ju kushtojë me vlerë të humbur në qoftë se ju nuk jeni të kujdesshëm.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →