FJALË

Fjalor Shqip

XHEPSHPUAR mb.

  • 1. Që prish shumë dhe nuk i mbetet gjë në xhep; dorëlëshuar. Është xhepshpuar.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →