FJALË

Fjalor Shqip

Xhephane f.sh.vjet. -

  1. Depo municioni. Çelësat e xhephanes. Ruante xhephanen.
  2. Municionin.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →