FJALË

Fjalor Shqip

XHEPZBRAZUR mb.

  • Që nuk ka asnjë para në xhep, që i ka xhepat të zbrazët.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →