FJALË

Fjalor Shqip

XHERAH m.

  • Ai që mësonte nga përvoja diçka prej mjekësisë dhe që merrej me operacione të vogla e me shërimin e plagëve; ai që bënte synet fëmijët. Thika e xherahut. Mori një xherah.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →