FJALË

Fjalor Shqip

Xheza f.sh. - Ndëshkim, dënim; gjobë; gjobitje. Xheza e madhe. I dha xhezanë. Pagoi xhezanë.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →