FJALË

Fjalor Shqip

XHELOZ mb.

  • 1. Që vuan nga xhelozia, që ka xhelozi për dikë a për diçka; që shpreh xhelozi. Burrë xheloz. Grua xheloze. Është (bëhet) xheloz.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →