FJALË

Fjalor Shqip

DIAFILM m.

Film që përmban një varg fotografish të lidhura nga ana tematike dhe që projektohet për qëllime mësimore, shkencore etj.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →