FJALË

Fjalor Shqip

FIKËT as.

  1. Humbje e përkohshme dhe e papritur e ndjenjave dhe e vetëdijes, për shkak të ndonjë sëmundjeje, të një tronditjeje shpirtërore etj.; të hollët, zali. I ra të fikët. Me vjen të fikët.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →