FJALË

Fjalor Shqip

FJALËZ f.

1. Zvog. e FJAL/Ë,~A.

2. gjuh. Fjalë joshënuese, fjalë shërbyese; pjesëz. Fjalëzat as, s', të, dhe,

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →