FJALË

Fjalor Shqip

FOLEQESH mb. bised.

Që flet me gaz e dashuri me të gjithë, i dashur e i përzemërt; i qeshur. Është foleqesh me të gjithë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →