FJALË

Fjalor Shqip

NOTAR m.

  • Ai që di të bëjë not mirë; sportist që merret me not. Notar i zoti (i mirë). Skuadër notarësh.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →