FJALË

Fjalor Shqip

NOTI f. krahin.

  • 1. Lagështirë, lagështi. Bodrum (shtëpi, dhomë) me noti. Ka noti. I dëmtoi muret notia.
  • 2. Mot i lagësht; erë e lagësht.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →