FJALË

Fjalor Shqip

NOTERI f. drejt.

  • Zyrë ndihme juridike që merret me veprimet noteriale; zyra e noterit. Dokument i vërtetuar në noteri.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →