FJALË

Fjalor Shqip

NOTIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimit 1 të foljes NOTOJ. Notimi nën ujë. Stili i notimit. Vendi i notimit. Fshikëza e notimit organ në trupin e peshkut, që i lehtëson lëvizjen në ujë.
  • 2. Ushtrimi i notit si sport. Notimi në shpinë. Gara notimi.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →